+36-30/9395-346

hegyitaxi@gmail.com

Menu

Hegyi taxi

A nyitott hegyi taxik már több mint 50 éve üzemelnek Badacsonyban. Jelenleg négy darab élményautó áll az utasok részére. 2020. nyarától teljesen megújult gépparkkal, JEEP WRANGLER terepjárókkal várjuk vendégeinket.

A gépjárművek kiválóan üzemelnek a hegyi utakon is, hiszen ennél a típusnál a terep nem akadály.

A hegyi taxi állomás Badacsony központjában, a Dísztéren található, de előzetes megbeszélés alapján házhoz is rendelhető! Badacsonyi boros pincékig, éttermekig, programhelyszínekig szállítják a vendégeket.
A nyitott terepjáró igénybevételével gyorsabban feljuthat a hegyre és garantáltan, felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!
Az utazást ki lehet egészíteni hegyi körutazással is, mely során eljuthat olyan helyekre is, ahová egyénileg talán sohasem. A hegyi körutazáson gyönyörködhet a lenyűgözően csodálatos balatoni panorámában. Ezt a csodálatos látványt és élményt nem fogja elfelejteni! Az út során megtekintheti  a távolból a badacsonyi bazaltorgonákat, kőzsákokat, Szigligetet, sőt még a Keszthelyi-öböl is látható.

Ha izgalmas, vidám, felejthetetlen hegyi körutazásra vágyik, próbálja ki!

Utazzon a nyári kánikulában a nyitott JEEP-pel és ismerje meg a hegy nevezetességeit, borpincéit, természeti szépségeit.